Aanbod

 

 

OPTREDENS

Maak kunst (deel van) jouw programma

Een avonvullend programma met theater, dans of andere kunstvormen, of een kleiner deel van het programma. Door kunst in te zetten wordt een dag of dienst niet alleen mooier, maar laat ook nog meer zien van God.

Lesdagen

Inspiratie en toerusting

Om zelf te groeien in je creativiteit maar ook een proces door te gaan wat creativiteit vanuit god met jou kan doen. Om zelf te groeien en om het door te geven.

IMG_0167

Voor het (op)dienen van kunst….

BEL OF MAIL

Van een beginnend idee meedenken, een bestaand idee uitvoeren en alles daartussenin. Riflect zit middenin een mooi netwerk met kunstenaars vanuit allerlei disciplines. Daardoor wordt er al snel iets passends gevonden.

+31 6 13153317   |   rianne@riflect.nl

Tournee

Met jouw kunst het land door

Een productie op poten zetten is veel werk. En dan wil je graag dat het voor meerdere mensen tot zegen is. Maar zoiets organiseren is weer een andere tak van sport. Laat je daarin begeleiden of het voor je organiseren.

Contacten leggen en onderhouden is een natuurlijk talent van mij, ik zie en zoek graag nieuwe verbanden en denk in mogelijkheden. 

Events

Van A tot Z jouw evenement geregeld

Om de inhoud en dynamiek van een event te bedenken is niet hetzelfde als het organiseren.
Ik kijk graag met je mee naar het grote geheel van een event om tijdens de planning en organisatie oog te hebben voor de kleinste details. 
Daarmee kan ik jou dat organiseren gedeeltelijk of helemaal uit handen nemen. Zodat jouw focus op de inhoud kan liggen.

Samenwerken met Riflect:

1. Neem contact op

Bel of mail mij met je vraag en deel jouw plan of droom. We bekijken waar je al bent en wat je doel is. Samen bepalen we dan de volgende stap.

2. Plan

We maken een plan voor de uitvoering van jouw idee. Wat is er nodig om jouw doel te bereiken. Gaan we het netwerk inzetten? Welke kunstvorm? Wat heb je van mij nodig en ik van jou? Vanuit dit gesprek maak ik een voorstel met een offerte.

3. uitvoering

We gaan vanuit het voorstel aan de slag, vanuit mijn expertise geef ik invulling aan mijn aandeel voor jouw plan. De te nemen stappen en wie welke taken doet worden kort en bondig beschreven, dit kunnen we tussentijds bijsturen.

4. evaluatie

Na de uitvoering volgt de evaluatie over jouw plan en project, mijn aandeel hierin en onze samenwerking. Smaakt dit naar meer dan beginnen we graag weer bij stap 1.

Adviseren

Begeleiding in organiseren en opstarten

Vanuit de brede ervaring kan ik je helpen en begeleiden op het gebied van event management en/of het inzetten van kunst in het dagprogramma van jouw evenement.
Wie zoek jij? Wat heb jij nodig? En hoe spreekt onze kunst tot het hart van jouw publiek! 

Laat een gesprek met Riflect jou inspiratiebron zijn. 

Netwerken

Jouw netwerk opbouwen en versterken

Als kunstenaar is het essentieel om een goed netwerk te hebben. Om te groeien, in balans te blijven, maar ook om plek te vinden om jouw kunst tot zegen te laten zijn.

Omdat ik midden in dit netwerk zit en altijd zoek naar nieuwe relaties en graag mensen met elkaar in contact breng kan ik je daar zeker mee helpen.

Riflect

Weerkaatsen van het Licht. Anderen in dat Licht te zien en zetten door de talenten die God gegeven heeft.

Diensten

Boeken
Organiseren
Adviseren
Netwerken

Volg mij