over mij

Van kleine inzet in programma tot compleet evenement

In mijn loopbaan als vrijwilligersmanager en productmanager bij diverse organisaties heb ik kleinere en grote evenementen mogen organiseren. Organiseren zit in mijn genen, ik werk zorgvuldig en gestructureerd en doe mijn werk vanuit geloof en met passie voor de taal van de kunsten.

Ik kijk ernaar uit om mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen en hun missies te verbinden. Ik houd van netwerken en iets in de markt zetten wat mij raakt en blij maakt.

Mijn grote inspirator is onze creatieve God, Schepper van Hemel en aarde. Zijn schepping verlangt ernaar dat er mensen opstaan die door te creëren God eren en anderen naar Hem verwijzen. 

Rianne van Leeuwen

Oprichter

Ik geloof dat God de mens heeft gemaakt als creatief wezen om op Hem te lijken en naar Hem te verwijzen. Christen Kunstenaars zijn daarin belangrijke verwijzers, die mij en anderen meenemen en wijzen op God.

Al van jongs af aan is non-verbale communicatie, gebruiken van beelden en gebaren een taal die bij mij past. Ik denk in beelden en ben graag zelf creatief bezig om die beelden te verwerken in schilder- en tekenkunst of in 3D objecten.

Ik ben ervan overtuigd dat de taal van de kunsten in kerken, geloofsgemeenschappen, het onderwijs  en bedrijfsleven een onderbelichte vorm van communicatie is.
Onze wereld heeft mensen nodig die door hun kunsten meer van God laten zien. Juist daarom wil ik dit in de schijnwerpers zetten.

RIFLECT

Weerkaatsen van het Licht. Anderen in dat Licht te zien en zetten door de talenten die God gegeven heeft.

Diensten

Boeken
Organiseren
Adviseren
Netwerken

Volg mij